Specials

Wij onderscheiden ons als foodleverancier met onze Specials. Specials bereiden wij op klantreceptuur volgens specifieke, soms complexe eisen. Klanten die Specials bij CuliCare laten maken vinden een intensief samenwerking traject plezierig met een groot wederzijds vertrouwen dat gericht is op een exclusieve en succesvolle samenwerking. Wij ontwikkelen Specials onder Privat Label.

Voorbeelden van innovaties en ontwikkeltrajecten
- Verse biosoepen op basis van 50% groente van restproducten
- Ultraverse slaverrijkers van gestoomde en geroosterde groente
- Ultraverse serveerklare groenten met een hippe twist 
Voorgerechten

Voor een toonaangevende garnalenleverancier en retailer werd CuliCare gevraagd om invulling te geven aan het feestdagenassortiment. CuliCare tekende voor het just-in-time assembleren van Hollandse garnalencocktails en rivierkreeftcocktails in glaasjes. Dit gebeurde zowel machinaal als ambachtelijk. Koks garneerden het product af op de inpaklijn en de assemblagemedewerkers verpakten de geproduceerde glaasjes in sleeves. Ook logistiek een hoogstaand staaltje vakmanschap : 's avonds geproduceerd, 's nachts bezorgd, 's morgens in het koelschap van de supermarkt. 
Duxelle

Duxelle is een koelvers product wat wij produceren voor een foodserviceklant. het verpakte bakje met Duxelle wordt toegevoegd bij de verpakking van Beef Welligton. De consument doet de rest.
Koelcel gereed - DuxelleVerse groente- en fruitspreads

Het neusje van de zalm wat ontwikkeld is op de tekentafel van ons New Product Development team: De verse groente- en fruitspreads met een uitgebalanceerd recept van de chefs van CuliCare. CuliCare bedacht 9 groente- en fruitspreads. Een innovatief product op het gebied van easy, vega en verrassend. Met dit nieuwe versproduct wordt gezonder eten en meer te variëren op bijvoorbeeld een broodje of toast gestimuleerd. Fruitspreads zijn prima te combineren met kwark en yoghurtproducten. De spreads worden vervaardigd zonder verhitting en bevatten geen suiker, geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
Groente- en fruitspreads
De smaken zijn:
  • Groente: wortel, pompoen, rode biet, bloemkool-paddenstoel en doperwten-munt
  • Fruit: aardbei, framboos, bosvruchten en tropische mix
Copyright © CuliCare 2023 | Gerealiseerd door NUGTR