Foodretail

CuliCare

CuliCare is producent van onderscheidende maaltijden en maaltijdcomponenten voor de retailmarkt onder privat label CuliCare is de professionele partner in het ontwikkelen en produceren van aansprekende en unieke concepten voor de foodretail.

CuliCare gebruikt een duurzame kwaliteit groente- aardappels en vlees- en vissoorten. CuliCare is gevestigd in Emmeloord, het centrum van de internationale aardappelmarkt. Een ander voorbeeld van duurzame kwaliteit is vis. De oorsprong van ons bedrijf ligt op Urk, een wereldspeler op gebied van de internationale vishandel. Wij kunnen dagelijks vers inkopen. Zalm gekweekt in de Noorse Fjorden, kabeljauw gevangen rond IJsland en Noorwegen, garnalen gekweekt in Azië, scholfilet uit de eigen Noordzee.

Culicare zet sterk in op productontwikkeling. Wij voorzien onze klanten in de foodretail van vernieuwende en onderscheidende maaltijdconcepten die het hele jaar afgenomen worden. Ook maken wij speciale producten voor de feestdagen.

Met onze eigen productiefaciliteiten voldoen wij aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen. CuliCare produceert en verpakt zelf en is FFSC22000 gecertificeerd. Onze processen en producten voldoen aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en kwaliteit.

Verpakking en presentatie zijn een essentieel onderdeel van het product. Wij adviseren graag naar de meest passende mogelijkheden.

Klik op onderstaand filmpje:
Copyright © CuliCare 2021 | Gerealiseerd door NUGTR