CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Partnership

Partnership

CuliCare doet zaken met opdrachtgevers op basis van partnership. De kern hiervan is veel persoonlijke aandacht, met de focus op een klantvriendelijke benadering, betrokkenheid, slagvaardig opereren en uiteindelijk het perfecte eindproduct. Het is de overtuiging van CuliCare dat door partnership transparantie, een snellere kennisoverdracht, nieuwe inzichten, nieuwe markten, schaalvergroting en een effectieve productietijd ontstaan. Het is de klassieke win-win-situatie die voor tevreden eindgebruikers zorgt.

 

Eerste klas grondstoffen

Uitgangspunt van CuliCare is iedere keer weer het leveren van maaltijden van een uitstekend culinair niveau bereid uit eersteklas grondstoffen. Wij geven onze opdrachtgevers de mogelijkheid deze maaltijden op een smaakvolle en verrassende wijze aan hun eindgebruikers te presenteren.

 

Flexibel en creatief

Door het toepassen van onder meer logistieke, energiezuinige en milieu- en Arbovriendelijke investeringen in de productie en ons logistieke proces, leveren we deze kwalitatief hoogwaardige maaltijden en maaltijdcomponenten tegen een aantrekkelijke marktconforme prijs. Daarbij zijn we zeer flexibel in het leveren van op maat gemaakte maaltijden. De persoonlijke aandacht die bij partnership hoort, gecombineerd met onze ervaring, maakt CuliCare ook uiterst creatief als het gaat om oplossingen voor verpakkingen.

 

Cateringconcepten

Het ontwikkelteam van CuliCare werkt dagelijks samen met Willem de Boer Food & Events. Bij deze partner worden veel cateringconcepten ontwikkeld. Ook als het gaat om maaltijden. Als de gasttevredenheid uitmuntend is neemt CuliCare daar elementen van over.

 

Groei

CuliCare kent een groeiend aantal opdrachtgevers. Dit is mede te danken aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de klantvriendelijke, betrokken, slagvaardige en prestatiegerichte wijze waarop CuliCare met haar partners samenwerkt.