Organisatie

Partnership
CuliCare is een organisatie die bij voorkeur zaken doet met opdrachtgevers op basis van partnership. Onze definitie van partnership is : veel persoonlijke aandacht met de focus op betrokkenheid, slagvaardige benadering en een perfecte eindresultaat. Het is de overtuiging van CuliCare dat door partnership transparantie, een snellere kennisoverdracht, nieuwe inzichten, nieuwe markten, schaalvergroting en een effectieve productietijd ontstaan. Het is de klassieke win-winsituatie die voor tevreden eindgebruikers zorgt.

Eerste klas grondstoffen
Uitgangspunt van CuliCare is iedere keer weer het leveren van maaltijden van een uitstekend culinair niveau bereid uit eersteklas grondstoffen. Wij bieden onze opdrachtgevers de garantie dat we ons uiterste best doen de maaltijden en maaltijdcomponenten die we samen ontwikkeld hebben op een smaakvolle en verrassende wijze aan hun eindgebruikers te presenteren.

Flexibel en creatief
Door het toepassen van onder meer logistieke, energiezuinige en milieu- en Arbovriendelijke investeringen in de productie en ons logistieke proces, leveren we tegen een aantrekkelijke marktconforme prijs. Daarbij zijn we flexibel. De persoonlijke aandacht die bij partnership hoort, gecombineerd met onze ervaring, maakt CuliCare ook uiterst creatief als het gaat om oplossingen voor verpakkingen.

Productontwikkeling
Onder leiding van Erwin Stroo werkt het ontwikkelteam van CuliCare samen met zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events. Ook hier worden veel cateringconcepten en recepturen voor maaltijdcomponenten ontwikkeld. CuliCare heeft een zeer evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding en werkt met open calculaties. We staan bekend om onze betrokken, slagvaardige en prestatiegerichte wijze waarop CuliCare met haar partners samenwerkt.
Copyright © CuliCare 2023 | Gerealiseerd door NUGTR