CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl

CuliSteam

Een recente ontwikkeling binnen CuliCare is de productie van CuliSteam stoommaaltijden. Door een uitgekiende samenstelling van ingrediënten en gepatenteerde verpakking is CuliSteam een maaltijdoplossing in tal van situaties. Een groot voordeel zijn de lage kosten, enerzijds in de investering van bereidingsapparatuur, anderzijds in arbeidskracht. Daarnaast heeft u met een CuliSteam maaltijd de mogelijkheid om op ieder moment van de dag binnen een kwartier een smakelijk en gezonde maaltijd te presenteren.

 

Stomen

CuliSteam is een innovatief systeem voor het koken van voedsel op een gezonde en voedzame manier waarbij er wordt bespaard op arbeid, energie en ruimte en het verminderen van verspilling. Een verse, gestoomde warme maaltijd à la minuut bereid. 

De stoom wordt in de verpakking met microgolven gegenereerd waardoor het bereidingsproces begint, vergelijkbaar met het onder druk bereiden van voeding. Dit proces ontstaat door de unieke en gepatenteerde stoomfolie waarmee een gaarproces tot stand komt. Door het toepassen van zoveel mogelijk rauwe producten blijven de vitamines behouden en wordt een smakelijke en gezonde maaltijd in 4 tot 6 minuten bereid. De CuliSteam maaltijden worden op een representatieve schaal verpakt en gepresenteerd waarop de maaltijd ook kan worden opgediend. Er is tevens de mogelijkheid de maaltijd op een porseleinen bord op te dienen.

 

Investering en efficiëntie

Met het CuliSteam maaltijdconcept heeft u een minimale investering nodig ten opzichte van andere koelverse of diepvriesmaaltijdconcepten. Zowel voor bereidingsapparatuur als arbeidskracht is de investering aanzienlijk lager. De maaltijd is al presentatiegereed, waardoor er weinig personele inzet vereist is. Daarnaast hoeven de medewerkers niet speciaal in voeding te zijn opgeleid.

Deze voordelen ten opzichte van huidige warme patiëntenmaaltijden, alsmede de lage integrale kostprijs, zijn gebleken uit onafhankelijk onderzoek van Hospitality Consultants. Zie hiervoor ook onze publicatie en informatie bij Actueel.

  

Maaltijdkeuze

CuliSteam heeft een ruime keuze van circa 100 maaltijden waaronder à la carte dagmenu’s en kindermenu’s. Het aanbod varieert aan de hand van de 4 seizoenen.

 

Vers, veilig en gezond

CuliSteam wordt bereid door gebruik te maken van de meest verse ingrediënten. We maken gebruik van in het seizoen vers geteelde groenten die uitsluitend afkomstig zijn van erkende leveranciers, dagelijkse vers geleverd. Dit zorgt ervoor dat we garant staan voor kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

 

Van Hoeckel

De CuliSteam maaltijden zijn tevens bestelbaar bij Van Hoeckel, Partner in Food Care.

 

pijltje Ga naar Maaltijdconcepten