CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl

Dé nieuwe manier om thuis te dineren als in een restaurant

 

CuliPlate is dé oplossing voor consumenten die thuis net zo willen dineren als in een restaurant. CuliPlate heeft een breed spectrum aan samengestelde maaltijden en onderscheidt zich met ambachtelijke bereiding vooral op de aantrekkelijkheid van een maaltijd en het gemak van de perfecte presentatie op een bord.

  

CuliPlate is de nieuwe generatie ambachtelijk bereide en in samenspraak met afnemers samengestelde eenpersoons maaltijd die je zelf op eenvoudige wijze op een porseleinen bord serveert. Doordat je een CuliPlate maaltijd opent door ‘de bodem er onderuit te trekken’, komt de maaltijd precies zó op het bord, zoals de kok het heeft opgemaakt!

 

Als maaltijdleverancier is CuliCare absoluut onderscheidend op de markt. Dat vertaalt zich onder andere in een uitgesproken visie en culinaire beleving van met zorg opgemaakte, mooie maaltijden voor afnemers in de retail, zorg en foodservice die tegen marktconforme condities worden aangeboden.

 

Waarom een verwarmde maaltijd eten uit een plastic bak? Waarom de maaltijd overscheppen vanuit de verpakking op een bord? Deze vragen heeft de productontwikkeling beantwoord met een oplossing die veel lijkt op de gangbare traditionele verpakkingsvormen, maar een verrassende slimheid ontvouwt. Met CuliPlate eet je een bereide kant-en-klaar maaltijd op een bord. De verpakking is zeer gemakkelijk te openen, zonder het risico op hete dampen aan bovenzijde. Door de verpakking blijft de aantrekkelijke opmaak van de maaltijd volledig behouden: What you see is what you get. Zo smakelijk de maaltijd in de verpakking oogt. Zo komt deze ook op het porseleinen bord.

 

De koks van CuliCare koken met passie en plezier met behulp van de meest moderne kookapparatuur en inpaklijnen. Het culinair operationeel productiecentrum in Emmeloord heeft niet een imago van een fabrieksmatig productieproces. De visie van CuliCare spitst zich toe op het samenstellen van verantwoorde, gezonde en vooral onderscheidende maaltijden. Daarin wil CuliCare de beste zijn. CuliPlate is een van de merken die dat onderstreept!

 

CuliCare is een onderdeel van Willem de Boer Food & Events, de cateringdivisie die zich sinds 1982 heeft gespecialiseerd in partycatering in de breedste zin van het woord. CuliCare biedt als enige leverancier in Nederland deze unieke maaltijdverpakking.

pijltje Ga naar Maaltijdconcepten