CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Onze keuken > Maaltijdconcepten

Maaltijdconcepten

CuliCare beheerst diverse kooksystemen en biedt daardoor ruime keuze in maaltijdconcepten.

 

Ontkoppeld kooksysteem

Het voornaamste systeem is het ontkoppelde kooksysteem waarbij het moment van bereiding en de consumptie zijn los gekoppeld. De maaltijden of de maaltijdcomponenten worden na bereiding verpakt en snel afgekoeld. Op de locatie bij de eindgebruiker worden de maaltijdcomponenten geregenereerd en vervolgens geportioneerd. Bij de levering van complete maaltijden gebeurt het portioneren door CuliCare en worden de maaltijden na bereiding vervoerd naar en afgeleverd bij de eindgebruiker. De eindgebruiker regenereert de maaltijden op locatie. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat de eindgebruiker zeer flexibel is in het bepalen van het gewenste eetmoment. Het portioneren bij het ontkoppelde systeem gebeurt bij een temperatuur van 15˚C in de geconditioneerde portioneerkeuken van CuliCare.

 

Maaltijdconcepten

Op basis van ontkoppeld koken biedt CuliCare o.a. onderstaande maaltijdconcepten:

- CuliSteam: een gezonde stoommaaltijd met lage investeringskosten en flexibel en efficiënt in gebruik. Ik wil graag meer informatie over CuliSteam.

- CuliMeal: koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten. Ik wil graag meer informatie over CuliMeal.

- CuliPlate: koelvers maaltijdconcept geportioneerd op porseleinen bord. Ik wil graag meer informatie over CuliPlate.

- Private label: maaltijden of maaltijdcomponenten op basis van uw wensen en eisen, onder eigen label. Ik wil graag meer informatie over Private label.