CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Onze keuken > De kracht van CuliCare

De kracht van CuliCare

Mensen

Een van de geheimen achter het succes van onze keuken zijn de mensen. Culinaire specialisten ontwikkelen dagelijks recepturen die exact zijn afgestemd op de eisen en wensen van de opdrachtgevers. Dit gaat in samenwerking met de koks van Willem de Boer Food & Events. Daarnaast worden zij ondersteund door een professioneel keukenteam van CuliCare, waarbij nog steeds de typische pioniersgeest en mentaliteit van de polder heerst. Dit uit zich in grote betrokkenheid en dit is voor onze opdrachtgevers vaak een doorslaggevend gegeven om de maaltijdvoorziening in onze vertrouwde handen te leggen.

 

Hygiëne

De hygiëne-eisen die CuliCare stelt aan de productie en verdere verwerking van de producten in combinatie met het toepassen van de modernste kooktechnieken garanderen een hoogwaardige voedselveiligheid. Wij zijn gecertificeerd met het FSSC 22000 certificaat.

 

Eigen beheer

Doordat CuliCare het productieproces in eigen beheer uitoefent, kunnen wij aan de meest uiteenlopende wensen voldoen. De omstandigheden van bijvoorbeeld zorgconsumenten in een ziekenhuis zijn anders dan cliënten die in de ouderenzorg verblijven. Wat overeenkomt is de wens van de eindgebruikers als gast bediend te worden van een voedzame, verse en smakelijke maaltijd. Dit vraagt naast een weloverwogen keuze voor  receptuur en menu ook een keuze in serviesgoed en de wijze van presenteren aan de consument.

Diëten

CuliCare is ingesteld op speciale diëten en gepureerde maaltijden. Deze aanvragen worden met extra aandacht opgenomen in het bestand van de voedingsadministratie van CuliCare. Aan de hand van de door een diëtiste aangeleverde gegevens maakt CuliCare een menukeuzeformulier voor de betreffende gast. Op dit keuzeformulier kan de gast een menukeuze aangeven voor de verschillende soorten dieetmaaltijden waarmee onze dieetkoks aan de slag gaan. CuliCare voldoet ook aan bijzondere verzoeken zoals verjaardagsmenu’s en feestdagenmenu’s.