Kennis delen maakt sterk!

20 juni 2023 - Eindelijk was het zover, onze keuken en productie -teams mochten een kijkje gaan nemen achter de schermen bij MCL, Medisch Centrum Leeuwarden. Dagelijks bereiden onze koks en keukenmedewerkers heerlijke gerechtjes en maaltijden voor alle afdelingen in het ziekenhuis. Maar wat gebeurd er eigenlijk met de 6 eetmomentjes zodra het hier de keukens verlaat? Dit vraagstuk werd uitgebreid behandeld tijdens de informatieve ochtenden in Leeuwarden.
Lees meer

Uitblinkers in de Zorg - Kijkje in de Keuken

6 juni 2023 - Zes eetmomentjes op een dag waarbij patiënten op ieder eetmoment kunnen kiezen tussen meerdere gerechtjes. Goed voor het herstel en het humeur. Om te laten zien hoe dat tot stand komt organiseerden wij op 11 mei een open dag waarbij deelnemers van WijGastvrij een kijkje kon nemen achter de schermen in onze keukens.
Lees meer

Food Experience Center

19 oktober 2020 - Food Experience Center
CuliCare zal begin 2021 in het gebouw een Food Experience Center realiseren.
Lees meer

Productontwikkelling

17 september 2020 - Erwin Stroo is Culinair Manager en verantwoordelijk voor de productontwikkeling en het beheer van de recepturen en productspecificaties. Hij vertelt waarmee CuliCare het verschil maakt.
Lees meer

Gecertificeerd

1 juni 2020 - CuliCare werkt conform het Food Safety System Certification, afgekort FSSC. CuliCare is FSSC 22000 gecertificeerd. Een internationale norm en certificering voor een managementsysteem voor voedselveiligheid.
Lees meer

Pagina 1 van 3
Copyright © CuliCare 2023 | Gerealiseerd door NUGTR