CuliCare bedenkt oplossingen op behoeften in goed eten en drinken. Wij streven naar maaltijden met de hoogste kwaliteit en stimuleert ons voor op de markt brengen van nieuwe innovaties op het gebied van vers bereide maaltijden. 

Vraagstuk
Wat moeten wij doen om de markt een gezond en ultravers maaltijdassortiment te bieden die in een paar minuten tijd serveer gereed worden gepresenteerd en die onze klanten 24 uur per dag kunnen aanbieden, consistent in smaak, geur en textuur en perfect op een porseleinen bord gepresenteerd.

Oplossing
CuliSteam is een innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Met name ziekenhuizen en afdelingen die 24/7 actief zijn, zijn uitermate tevreden over de vele voordelen van CuliSteam.


Een client van Bergman Clinics bekijkt de menukaart

Door een uitgekiende samenstelling van ultraverse ingrediënten en gepatenteerde verpakking is CuliSteam een slimme oplossing in tal van situaties. Een bijkomend voordeel zijn de lage integrale kostprijs, enerzijds in de investering van bereidingsapparatuur, anderzijds in arbeidskracht.

Een kliniek of ziekenhuis biedt met CuliSteam de mogelijkheid om op ieder moment van de dag de patiënt een smakelijke en gezonde maaltijd te serveren. Dit proces begint met de bereidingswijze in een magnetron. Door middel van de stoomverpakking komt het bereidingsproces tot stand.

Door het toepassen van zoveel mogelijk rauwe ingrediënten blijven de vitamines behouden en wordt een smakelijke en gezonde maaltijd in 4 tot 6 minuten bereid. De maaltijd wordt op een porseleinen bord aan de patiënt geserveerd.

CuliSteam heeft een keuze van maar liefst 100 maaltijden, waaronder à la carte dagmenu’s en kindermenu’s. In de menucyclussen worden afhankelijk van het jaargetijde deze verschillende seizoensmaaltijden aangeboden.

Copyright © CuliCare 2023 | Gerealiseerd door NUGTR