CuliPlate

CuliPlate is dé oplossing en nieuwe manier voor consumenten die thuis net zo willen dineren als in een restaurant. Deze samengestelde maaltijden onderscheiden zich vooral op de aantrekkelijkheid en het gemak van de perfecte presentatie op een bord.
  1. Plaats de verwarmde maaltijd op je bord
  2. Trek het folielipje naar je toe
  3. Sla de onderzijde van de folie over verpakking heen
  4. Til de verpakking boven maaltijd weg

   

  

CuliPlate is een nieuwe innovatie maaltijd die je zelf op eenvoudige wijze op bord serveert. Doordat je de verpakking opent door de bodem er onderuit te trekken, komt de maaltijd precies zó op het bord, zoals de kok het heeft opgemaakt.

De maaltijden van CuliPlate bevatten verse eersteklas ingrediënten en een THT van maximaal 8 dagen na productie. Conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen voor geur, kleur en smaak worden zo veel mogelijk vermeden. Met het FFSC 22000 certificaat voldoet CuliCare aan alle strenge normering die gesteld worden aan voedselveiligheid.

Waarom een verwarmde maaltijd eten uit een plastic bak?
Waarom de maaltijd overscheppen vanuit de verpakking op een bord?
Deze vragen heeft de productontwikkeling beantwoord met een oplossing die veel lijkt op de gangbare traditionele verpakkingsvormen, maar een verrassende slimheid ontvouwt.

Met CuliPlate eet je een bereide kant-en-klaar maaltijd op een bord. De verpakking is gemakkelijk te openen, zonder het risico op hete dampen aan bovenzijde. Door de verpakking blijft de aantrekkelijke opmaak van de maaltijd volledig behouden: What you see is what you get.  Zo smakelijk de maaltijd in de verpakking oogt. Zo komt deze ook op het porseleinen bord.

De koks van CuliCare koken met passie en plezier met behulp van de meest moderne kookapparatuur  en inpaklijnen.  De visie van CuliCare spitst zich toe op het samenstellen van verantwoorde, gezonde en vooral onderscheidende maaltijden. Daarin wil CuliCare de beste zijn. CuliPlate is een van de merken die dat onderstreept!

Als maaltijdleverancier is CuliCare onderscheidend op de markt. Dat vertaalt zich onder andere in een uitgesproken visie en culinaire beleving van het aanbod maaltijden en merken van CuliCare.

Bron film op deze pagina: FCC (Food Chain Company). Met dank aan Henk van den Heuvel van FCC.

       

       
Copyright © CuliCare 2023 | Gerealiseerd door NUGTR