Eten moet een feestje zijn

Helaas is dit bij patiënten vaak niet het geval. Zij hebben door hun ziekte of behandeling vaak weinig eetlust. Het idee achter CuliMeal is het plezier in eten weer terug te brengen, de beleving van de patient staat hierin voorop. Door kleine, verrassende en mooi gepresenteerde gerechtjes aan te bieden op 6 momenten verdeeld over de dag wordt eten gestimuleerd. Door kleine porties aan te bieden hebben patiënten minder moeite met eten, voeding is uiteindelijk zeer belangrijk om je weer fit te voelen. 

Een momentje om te genieten
Door onze jaren lange ervaring in foodservice en hospitality zit gastvrijheid diep geworteld in onze organisatie. Onze culinaire standaard is hoog. Met innovatieve maaltijdconcepten willen we ieders verwachting overtreffen met als doel om van elk gerecht een genietmomentje te maken.

Samen met onze klant kijken wij naar het grotere geheel en bundelen onze krachten, met maatwerk als standaard. We gaan graag de uitdaging aan om heerlijke gerechten te ontwikkelen die afgestemd zijn op de behoefte van de gast, de bezoeker of de patiënt.

Gezond én lekker? Ja natuurlijk!
Met passie en creativiteit gaan wij elk proces aan. Waar het nodig is, ontwikkelen wij het lekkerste gerecht binnen de kaders die worden gesteld aan voedingswaarden. Waar het kan presenteren wij een maaltijd die op dat moment het beste past. Altijd vol van smaak en uitgebalanceerd.

Beleef het in ons Food Experience Centre
Nieuwsgierig geworden naar onze genietmomentjes? Maak een afspraak voor een proeverij en bekijk, ruik, proef en beleef het in ons Food Experience Centre!

Beleef CuliMeal

Copyright © CuliCare 2023 | Gerealiseerd door NUGTR