CuliMeal

Koelvers
CuliCare is uitgegroeid tot specialist op het gebied van hoogwaardige maaltijden en maaltijdcomponenten. In 2002 bracht CuliCare het eigen merk CuliMeal op de markt. Vers bereide soepen, sauzen en verse groente- en zetmeelgerechten, vlees- en visgerechten, in 1-, 2- en 3-vaks single portion maaltijden van 450-500 gram en multi portion verpakkingen van 1000 en 2000 gram, onder MAP (in de volksmond: met voedingsgas) verpakt.

Korte THT
De maaltijden en maaltijdcomponenten worden voorzien van een THT van maximaal 8 dagen na productiedatum. Met eigen transport bedienen we onze klanten met een levering tot soms 2x per week. Uitgangspunt is dat er voldoende doorlooptijd is om voor het dagelijks warme maaltijdmoment van eindgebruikers een hoogwaardige kwaliteit te garanderen. CuliCare onderscheidt zich met deze kwaliteit koelvers.

Niet gepasteuriseerd en geen conserveermiddelen
CuliCare produceert bewust géén gepasteuriseerd verpakte maaltijdcomponenten. We kiezen zeer bewust voor de hoogste vers kwaliteit met een maximale houdbaarheidsdatum, tot 8 dagen na productie. Ook kiest CuliCare niet voor toevoeging van conserveermiddelen. Dat verschil proef je!

De smaak zoals vroeger
CuliMeal als eindproduct vindt zijn weg naar onze care klanten, voornamelijk regionale zorginstellingen. De visie op voeding van klanten die CuliMeal prefereren bedienen veelal zorgconsumenten die ze een waardige smaakbeleving gunnen. Senioren die vreugde beleven en elke dag het gastheerschap van het huis ervaren om "de smaak van vroeger" opgediend te krijgen. Klanten krijgen de mogelijkheid geboden periodiek aan te sluiten bij de wekelijkse maaltijdkeuringen van het eigen smaakpanel van CuliCare. Dat maakt het onderscheid in een partnership met CuliCare. CuliMeal wordt ontwikkeld in samenspraak met onze klanten, dat wil zeggen op klantgerichte receptuur en menucycli.

Puur, vers en ambachtelijk
CuliCare kiest niet voor vriesvers maaltijden, maar voor dit ambachtelijk bereide koelvers product. CuliMeal sluit daarbij aan bij alle merken van CuliCare: Puur, vers en ambachtelijk.
Copyright © CuliCare 2021 | Gerealiseerd door NUGTR