CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Actueel
<< < 12345678910 > >>

January 14, 2013

Hospitality Consultants analyseert ziekenhuismaaltijden

Onafhankelijk adviesbureau Hospitality Consultants uit Amersfoort heeft een rapport geschreven over de maaltijdsystemen in Nederlandse ziekenhuizen. De drie auteurs analyseerden het nieuwe ultravers maaltijdconcept CuliSteam: "CuliSteam heeft wezenlijk nieuwe eigenschappen in vergelijking tot bestaande concepten. Op ieder moment van de dag kan binnen 10 minuten individueel voor iedere patiënt ‘naast het bed’ vers worden gekookt."

 

De uitkomst is zeer verrassend vanwege de voordelen die CuliSteam biedt ten opzichte van de huidige warme patiëntenmaaltijden. Ziekenhuismanagers krijgen met dit rapport een objectief vergelijk.

  • flexibel 24/7 beschikbaar en eenvoudige bereiding.
  • dagverse en rauwe ingrediënten.
  • verspilling wordt tot nihil verminderd.
  • de verpakkingen kan worden gerecycled.
  • perfecte presentatie op een porselein bord.
  • een minimale investering en lage integrale kostprijs.
  • sterke besparing op arbeid, energie en ruimte.

 

De productontwikkelaars van CuliCare Catering werken samen met zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events. Er is een breed assortimentsaanbod, ook voor dieetmaaltijden en afwijkende consistenties. CuliSteam wordt door CuliCare Catering geleverd aan een aantal ziekenhuizen.

 

Voor meer informatie, kunt contact opnemen met Henk Bremer, National Accountmanager CuliCare Catering: henkbremer@culicare.nl of 0527-635 900.

December 17, 2012

Uitnodiging Zorgtotaal Jaarbeurs Utrecht

Van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 maart staat CuliCare op de beurs Zorgtotaal in de Jaarsbeurs in Utrecht. Voor een kennismaking bent u van harte uitgenodigd op onze stand, nummer 09D007. Voor gratis toegangskaarten kunt u zich hier aanmelden.

June 11, 2012

Bergman Clinics en CuliCare ondertekenen samenwerkingscontract 

Bergman Clinics Naarden en CuliCare Catering hebben maandag 5 november jl. een exclusief contract ondertekend voor de levering van maaltijden van CuliSteam, één van de merken van CuliCare Catering. Na een uitgebreide selectieprocedure en een door Culicare begeleide pilot, zijn de stoommaaltijden van CuliSteam als beste uit de bus gekomen.

Lees meer >

 

Op de foto: Astrid Posthouwer (Clinic Manager Bergman Clinics | Kliniek voor Bewegingszorg) en Willem de Boer (directeur CuliCare Catering)

<< < 12345678910 > >>