CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Actueel
<< < 12345678910 > >>

October 14, 2013

Presentatie Gastvrije Zorg

In het vakblad Gastvrije Zorg werd aandacht besteed aan het CuliSteam maaltijdconcept van CuliCare. Lees meer >

November 10, 2013

Samenwerking foodcare bedrijven Van Hoeckel en CuliSteam

Van Hoeckel, partner in foodcare uit Den Bosch, heeft haar dienstverlening uitgebreid met het aanbod CuliSteam maaltijden. Hiertoe is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met CuliCare uit Emmeloord, leverancier van CuliSteam.

 

Van Hoeckel is een totaalleverancier voor de institutionele markt met een landelijke distributie. Als partner in foodcare geloven ze dat de maaltijd de drie mooiste momenten van de dag zijn in de zorg; Daarbij helpt Van Hoeckel in de processen rondom eten en drinken door op assortiment, bereiding, cliëntbeleving en distributievraagstukken een significante bijdrage te leveren aan de bedrijfsvoering. Dit doet Van Hoeckel met conceptmatige en formulematige ondersteuning. Van Hoeckel maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde Sligro Food Group.  

December 9, 2013

CuliCare verrast Zorggroep Oude en Nieuwe Land

De Week van de Smaak 

Als inspiratie op het thema voor 2013 Ambachtelijke Worst, hebben de productontwikkelaars en koks van CuliCare Catering een aantal traditionele regionale ambachtelijke worstsoorten bedacht voor de maaltijden van de Zorggroep Oude en Nieuwe Land in de Week van de Smaak. Tevens heeft CuliCare een smaakvolle vleessalade en een rundvleessoep ontwikkeld waar gasten in deze themaweek culinair mee worden verrast.

<< < 12345678910 > >>