CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Actueel
<< < 12345678910 > >>

October 10, 2016

Van Aarle kiest voor CuliPlate


De groente en fruit speciaalzaken van Van Aarle hebben CuliPlate maaltijden van CuliCare toegevoegd aan hun assortiment. CuliPlate maaltijden zijn samengestelde maaltijden en onderscheiden zich met ambachtelijke bereiding vooral op de aantrekkelijkheid van een maaltijd en het gemak van de perfecte presentatie op een bord. Doordat je een CuliPlate maaltijd opent door ‘de bodem er onderuit te trekken’, komt de maaltijd precies zó op het bord, zoals de kok het heeft opgemaakt!

September 15, 2015

Team CuliCare loopt de Fish Potato Run 2015


De FPR is een hardloopevenement vanuit de gezellige historische vissershaven van Urk die loopt door het unieke polderlandschap van de Noordoostpolder. Halverwege gaat de route door het groendorp Tollebeek naar de aardappelhoofdstad Emmeloord. Rondom het evenement vindt het jaarlijkse Pieperfestival plaats met allerlei feestelijkheden in Emmeloord. Ook dit jaar deed het team CuliCare weer mee en eindigden succesvol over de finish!

 

v.l.n.r. Rémon Jansen, Rense Pettinga, René Jansen, Dirkje van de Berg en Jannie van de Berg

July 23, 2015

CuliCare behaalt opnieuw BRC6 certificering


CuliCare Catering heeft opnieuw het hoogste A-niveau gehaald van het BRC6 certificaat. Sinds 2004 beschikt CuliCare over dit certificaat van het hoogst haalbare niveau. Het toont aan dat wij de kwaliteit van haar grondstoffen, processen en eindproducten beheerst in al haar facetten. Volgens de audit is verder kenmerkend de betrokkenheid, de kennis en kunde en het enthousiasme van de medewerkers. In de BRC norm is ook de risicoanalyse volgens HACCP opgenomen. De jaarlijkse audit bevestigt, dat constante kwaliteit wordt geleverd. De eisen in de norm worden steeds strenger en door het behalen van het certificaat laat CuliCare zien, dat zij zich elk jaar weer verbeterd. CuliCare profileert zich met drie kwaliteitslabels en is een vooraanstaande foodpartner in maaltijd- en gastvrijheidsconcepten voor de zorg.

 

<< < 12345678910 > >>