CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Actueel
<< < 12345678910 > >>

September 8, 2017

CuliSteam maaltijden in LangeLand Ziekenhuis


Snel, vers en gezond. Het LangeLand die kwaliteit hoog in het vaandel is al jaren partner van CuliCare en afnemer van stoommaaltijden voor het hele ziekenhuis. CuliSteam maaltijden worden à la minute bereid worden, waardoor patiënten op het moment zelf de maaltijd van hun voorkeur kunnen kiezen. Manager Gastenservice Steve Vanderauwera:  “We zoeken voortdurend naar manieren om het verblijf van onze patiënten zo comfortabel mogelijk te maken. Goed eten is hiervan een belangrijk onderdeel. De stoommaaltijden dragen bij aan een efficiëntere werkwijze. Hierdoor hebben we meer tijd voor waar het uiteindelijk om draait: het leveren van goede zorg.”

February 21, 2017

CuliCare producent van dé healthy take-away maaltijden van Groningen


Bij The Foodspot in Groningen kunnen liefhebbers van verse, eerlijke en smaakvolle maaltijden terecht. Heb jij af en toe geen zin om te koken? The Foodspot biedt in samenwerking met CuliCare een eigentijds foodassortiment! The Foodspot beseft ons hoe voeding een positief effect kan hebben op je fysiek en mentaal functioneren. Voor meer informatie https://www.thefoodspot.nl/foodticket/

January 16, 2017

ZONL verlengt partnership met CuliCare 


Na een zorgvuldig traject van organisatorische beoordelingen door de Cliëntenraad en twee werkgroepen en de beoordeling van de kwaliteit van het eten van diverse leveranciers, is uiteindelijk CuliCare wederom als beste gewaardeerd. Op basis van de nieuwe afspraken werd een nieuw contract aangaan en hebben CuliCare en ZONL als bestaande partners zich weer aan elkaar gecommitteerd. CuliCare zorgt voor de dagelijkse maaltijdvoorziening voor de zes verzorgingshuizen Talma Hof, Wittesteijn en Hof van Smeden in Emmeloord, Markehof in Marknesse, Nieuw Clarenberg in Vollenhove en de Zonnewiede in Giethoorn.


<< < 12345678910 > >>