CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Actueel
<< < 12345678910 > >>

June 18, 2018

Bergman Clinics Hilversum kiest voor stoommaaltijden


Naast Bergman Clinics Naarden kiest ook de vestiging Hilversum voor een samenwerking met CuliCare voor de levering van CuliSteam stoommaaltijden.”CuliSteam biedt kwalitatief hoogwaardige maaltijden met veel voordelen. De criteria gezond, vers, lekker en een perfecte presentatie aan onze cliënten zijn de doorslaggevende selectiepunten”, zegt Guido Maertens, manager van Bergman Clinics. Volgens hem sluit CuliSteam goed aan bij de service en kwaliteit van de zorg die de kliniek biedt.De stoommaaltijden van CuliSteam worden op de afdeling door verpleegkundigen à la minuut bereid. Op deze manier kan er in de kliniek op ieder moment een smakelijke maaltijd worden bereid voor de patiënt. Maertens: “Hierdoor wordt bespaard op energie en ruimte en het sterk verminderen van verspilling.” 

May 16, 2018

Van grond tot mond


Food Chain Company maakte een productpresentatie film van CuliPlate: Van Grond tot mond  https://www.youtube.com/watch?v=HcTSEGciYbg

June 2, 2018

Maaltijd automaat van Food Chain Company


Food Chain Company is een partner van CuliCare en levert de CuliPlate maaltijden aan diverse afnemers in Nederland. Een succesvolle ontwikkelingen en mogelijkheid die men biedt is de presentatie van CuliPlate maaltijden in een zogenaamde vendingmachine. De maaltijd automaat is overal te plaatsen en is een perfecte oplossing voor consumenten die direct ter plekke willen eten of de maaltijd meenemen voor thuisgebruik. De maaltijd automaat bewaart de maaltijden gekoeld en bewaakt de optimale THT.


<< < 12345678910 > >>