CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Actueel
12345678910 > >>

May 28, 2020

Keukenmanager René Jansen bedwingt de Zevenheuvelenloop

 

De NN Zevenheuvelenloop, ook wel bekend als ’s lands mooiste en ’s werelds snelste 15 kilometerwedstrijd werd gehouden op zondag 18 november. De loop werd met succes getrotseerd door keukenmanager René Jansen, uiteraard getooid in outfit van CuliCare. Niet alleen in zijn vrije tijd, maar ook in het werk is het neerzetten van topprestaties en kwaliteit van hoogwaardige maaltijden en foodcomponenten kenmerkend voor CuliCare als vooraanstaande foodproducent. Onze (sportieve) keukenmanager René Jansen en zijn team staan daar dagelijks met veel zorg en toewijding garant voor!

October 9, 2018

Team CuliCare loopt de Fish Potato Run 2018


De FPR is een hardloopevenement vanuit de gezellige historische vissershaven van Urk die loopt door het unieke polderlandschap van de Noordoostpolder. Halverwege gaat de route door het groendorp Tollebeek naar de aardappelhoofdstad Emmeloord. Rondom het evenement vindt het jaarlijkse Pieperfestival plaats met allerlei feestelijkheden in Emmeloord. Ook dit jaar deed het team CuliCare weer mee en eindigden met een mooie tijd succesvol over de finish!


Het was een gezellige en geslaagde dag!

May 9, 2018

Samenwerking Van Hoeckel en Willem de Boer bekrachtigd


Van Hoeckel BV en Willem de Boer BV  hebben hun samenwerking bekrachtigd met het sluiten van een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. De partijen werken al langere tijd samen  aan diverse maaltijdconcepten en de levering van grondstoffen hiertoe. Recent is deze samenwerking uitgebreid met een nieuwe maaltijdoplossing voor het Medisch Centrum Leeuwarden, waarbij Willem de Boer de ontwikkelaar en producent  is van ready-to-serve gerechtjes voor de patiënten. Dit concept is onderdeel van de Beleef-formule van Van Hoeckel. 
Met deze samenwerking bieden partijen nu ziekenhuizen de mogelijkheid om een kwalitatief hoogwaardig assortiment gerechten dagelijks te serveren aan patiënten,  zonder eigen keuken faciliteiten in het ziekenhuis. 

“Drie jaar geleden benaderde Van Hoeckel ons met de vraag of we ze wilden
ondersteunen bij de ontwikkeling van een nieuw maaltijdconcept voor het MCL”,
vertelt René de Boer, directeur. “We dachten meteen: wat een slim, uitdagend en
bijzonder plan! Daar hadden we dus wel oren naar. Dat was het begin van een
mooie, innovatieve samenwerking.”
Inmiddels zijn er meerdere ziekenhuizen die serieuze interesse hebben getoond in deze dienstverlening van beide partijen.

12345678910 > >>