CuliCare Catering BV
Distributieweg 14 Emmeloord
Tel: 0527 63 59 00 info@culicare.nl
Home > Actueel
1234567 > >>

September 14, 2015

Team CuliCare loopt de Fish Potato Run 2015


De FPR is een hardloopevenement vanuit de gezellige historische vissershaven van Urk die loopt door het unieke polderlandschap van de Noordoostpolder. Halverwege gaat de route door het groendorp Tollebeek naar de aardappelhoofdstad Emmeloord. Rondom het evenement vindt het jaarlijkse Pieperfestival plaats met allerlei feestelijkheden in Emmeloord. Ook dit jaar deed het team CuliCare weer mee en eindigden succesvol over de finish!

 

v.l.n.r. Rémon Jansen, Rense Pettinga, René Jansen, Dirkje van de Berg en Jannie van de Berg

July 23, 2015

CuliCare behaalt opnieuw BRC6 certificering


CuliCare Catering heeft opnieuw het hoogste A-niveau gehaald van het BRC6 certificaat. Sinds 2004 beschikt CuliCare over dit certificaat van het hoogst haalbare niveau. Het toont aan dat wij de kwaliteit van haar grondstoffen, processen en eindproducten beheerst in al haar facetten. Volgens de audit is verder kenmerkend de betrokkenheid, de kennis en kunde en het enthousiasme van de medewerkers. In de BRC norm is ook de risicoanalyse volgens HACCP opgenomen. De jaarlijkse audit bevestigt, dat constante kwaliteit wordt geleverd. De eisen in de norm worden steeds strenger en door het behalen van het certificaat laat CuliCare zien, dat zij zich elk jaar weer verbeterd. CuliCare profileert zich met drie kwaliteitslabels en is een vooraanstaande foodpartner in maaltijd- en gastvrijheidsconcepten voor de zorg.

 

January 23, 2015

Uitnodiging Zorgtotaal Jaarbeurs Utrecht


Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart staat CuliCare Catering op de beurs Zorgtotaal in de Jaarsbeurs in Utrecht. 

Voor een kennismaking bent u van harte uitgenodigd op onze stand, Hal 7 – C085. Voor gratis toegangskaarten kunt u zich hier aanmelden.

1234567 > >>